top of page

COACHING

Achterhaal de kern van je probleem en zie weer kansen & mogelijkheden!

Een krachtgerichte coaching waarbij JIJ centraal staat!

Het erom gaat erom dat jij weer leert om autonoom en zelfsturend te worden in het benutten van je eigen kracht en het hanteren van belemmeringen die deze kracht indammen. Zodat jij je weer zeker voelt en gelooft in je groeimogelijkheden en krachten. We kijken naar je karaktereigenschappen die veerkracht bevorderen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan.

Het accent ligt niet op ziekte. Maar op het individu, op je veerkracht en op wat je leven betekenisvol maakt!
Want ieder mens bezit het vermogen om te herstellen.

Access Bars: Welkom

De verschillende leefgebieden

Lichamelijke gezondheid

Zingeving

Wonen

Financiën

Sociale relaties

Psychische gezondheid
Werk

Vrije tijd

Rouw

Access Bars: Tekst

Verlies- en rouwbegeleiding


Steun bij verlies.

Het verliezen van een dierbare is ontzettend zwaar en hier komt veel verdriet bij kijken. 

Je moet ineens verder zonder een dierbare waar je ontzettend veel om gaf.

Het ervaren van pijn en verdriet na een verlieservaring is een normaal en natuurlijk proces.

Soms is het teveel om alleen te dragen en lijkt het alsof je in een oneindig gat bent gevallen. Het is op dat moment moeilijk om licht aan het einde van deze duisternis te zien. Rouwbegeleiding kan in dit geval een goede uitkomst bieden! Want rouwen hoef je niet alleen te doen, (h)erkenning en steun bieden immers troost.

Ik help je jouw natuurlijke balans terug te vinden.

Gebaseerd op kennis en persoonlijke ervaringen creëren we samen met jou een traject op maat.

Stel je vraag of
maak meteen een afspraak!

Ik heb interesse in:
  • Hoeveel sessies heb ik nodig?
    Dit is geheel afhankelijk van je coachvraag en het te behalen doel. Het aantal sessies kunnen we vaak inschatten na je intakegesprek. Een gemiddeld coachtraject duurt 6 tot 8 sessies. Soms wat meer, soms wat minder. Een sessie duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Deze sessie kan fysiek, telefonisch of online plaatsvinden. Meerdere sessies leveren in veel gevallen tot betere verankering van het nieuwe gedrag. Ik vind het belangrijk dat er tussen de sessies genoeg tijd zit om nieuw gedrag, nieuwe overtuigingen en coping te oefenen in situaties waarin de coachvraag zich voordoet.
  • Wat kan ik verwachten van mijn intakegesprek?
    Het kennismakingsgesprek is om te kijken of wij een match zijn en of er een klik is. Dit is belangrijk voor een goed verloop van jouw coachingstraject. Want pas wanneer er een vertrouwensband is, kun je jezelf namelijk openstellen (voor verandering). Ik wil jou graag leren kennen en ik ben tijdens deze kennismaking vooral benieuwd naar wie jij bent, naar jouw (levens)verhaal, je doelen en welke inzichten jij al hebt in je gedrag en patronen. Verder wil ik jou informatie geven over mijn werkwijze en wie ik ben. Na het gesprek mag je de tijd nemen om erover na te denken maar als je meteen een klik voelt, kunnen we ook meteen een sessie inplannen. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur. Dit gesprek kan fysiek, telefonisch of online plaatsvinden.
  • Kan de coaching ook online plaatsvinden?
    Ja dat is zeker mogelijk. Online coaching kan ook heel effectief zijn. We kunnen de fysieke oefeningen met wat aanpassingen online doen, maar live heeft de voorkeur.
  • Bij welke gebeurtenissen kan ik hulp zoeken?
    Stress, twijfels en dilemma’s, het vinden en maken van de juiste keuzes, werk gerelateerde problemen, vinden van balans, veel piekeren, weinig voelen, angsten, onzekerheid, gebrek aan zelfvertrouwen. Burn-out, overspannenheid, depressieve gevoelens. Persoonlijke ontwikkeling, beter communiceren, betere beslissingen nemen, nieuwe uitdagingen vinden en aangaan. Zingeving, verlies van een dierbaren (mens of dier), relatiebreuk, kinderen uit huis, onvervulde kinderwens.
  • Wanneer heb ik verlies-en rouwbegeleiding nodig?
    De heftige gevoelens die je ervaart houden al zo’n 2 of 3 maanden aan. Je blijft last houden van een schuldgevoel. Plotseling overlijden waardoor je niet goed of helemaal geen afscheid hebt kunnen nemen. Meerdere verliezen gehad in een korte tijd. Het verlies was op zichzelf al een traumatische gebeurtenis.
  • Wat zijn de resultaten?
    Meer energie, vitaliteit en ontspanning. Beter functioneren. Inzicht in patronen en zelfdestructief gedrag. Meer controle over je eigen leven. Zelfontwikkeling waardoor er meer zelfacceptatie, een beter zelfbeeld, meer zelfliefde, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen ontstaat.
bottom of page